Fatima skin.jpeg

Huid

 
 

Een mooie, gezonde huid is een waardevol maar ook kwetsbaar bezit. Maar wie zijn of haar huid op de juiste manier verzorgt, ziet er langer jong en mooi uit.  

 
Neoderma
 

De unieke biologische peeling van Neoderma, die ontwikkeld is door een dermatoloog, is gebaseerd op een combinatie van algen, puur natuurlijke planteningrediënten en essentiële oliën. Deze is niet agressief. De Neoderma kruidenpeeling bevordert de celvernieuwing, de productie van collageen en elastine en normaliseert de immuniteit en alle functies van de huid.

De Neoderma behandelingen zijn geschikt voor alle huidtypen. Zowel voor vrouwen als mannen, voor gezicht en lichaam. Zelfs voor de donkere getinte huid. Toepasbaar het hele jaar door. Een behandeling is preventief eenmalig toe te passen of als een kuur.

 
Hannah
 

Sinds 1979 staat Hannah voor huidverbetering. Uw huid krijgt een nieuwe kans. Iedere huid kan verbeterd worden en kan met de juiste methodes en technieken een gezonde, vitale en jeugdige toekomst tegemoet zien.

Hannah behandelingen, zowel de producten als de techniek, zijn gebaseerd op een ongekend specialisme in huidtherapie. De werking van de bindweefselmassage is wetenschappelijk bewezen. Elke Hannah behandeling is gericht op een zichtbare en vooral duurzame huidverbetering voor elke huidtype.

 
Obagi
 

Geen snelle woorden, valse beloftes en nietszeggende ingrediënten. Dit is een nieuwe benadering voor huidverzorging. ZO Skin Health is ontwikkeld door dr. Zein Obagi, een rebel, innovator en werelwijd bekend dermatoloog.

ZO Skin Health bevat meer krachtige ingrediënten, geconcentreerde formules en doelgerichte afleversystemen dan elke andere huidverzoringslijn. Het is geschikt voor iedereen die resultaat wil en meer wil doen dan alleen crèmes gebruiken, die lekker ruiken en voelen. Ook geschikt voor huidproblemen zoals melasma, diepe rimpels, ouderdomsvlekken en acnelittekens. 

 

Wimper permanent en wimper- & wenkbrauwkleuring met keratine. Bij Fatima gebruiken we de professionele lijn van Thuya. De perfecte krul, herstellend en versterkend, geen mascara meer nodig en intense lang blijvende kleur.

 
Thuya
 

Bij Fatima gebruiken we make up van MakeUp Factory. De producten van MakeUp Factory verschillen van alle andere make up door de hoogwaardige ingrediënten en unieke product formules. Een mooie en egale huid en tegelijkertijd verzorgend. MakeUp Factory beschermt je huid tegen de zon en schadelijke stoffen uit de omgeving.

 
makeupfactory